Tapijtreiniging tot in de diepste vezels

Beyens Cleaning in Antwerpen biedt al vijftig jaar ervaring in schoonmaak. Ook voor de professionele reiniging van allerlei soorten tapijten kunt u bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange expertise bieden we u een schoon, snel en duurzaam resultaat.

Stofzuigen is niet genoeg om vloerbedekking echt schoon te houden. Een grondige tapijtreiniging op regelmatige basis geeft een veel beter effect. Wij bieden u een dieptereinigingsservice van tapijten. We werken met een koolzuurhoudend schoonmaakproduct dat snel droogt, ervoor zorgt dat het tapijt langer schoon blijft en mens-, dier- en milieuvriendelijk is. Het zorgt trouwens ook voor een langere levensduur van uw vloerbedekking.

De flexibele medewerkers van Beyens Cleaning staan altijd voor u klaar. Voor een eenmalige tapijtreiniging of voor een onderhoudsplan, afgestemd op het reële gebruik van de tapijten in elke ruimte. We geven u graag advies over het dagelijkse onderhoud dat het best aansluit bij uw werkzaamheden.

Wij bieden u een hygiënische schoonmaakservice op maat. Uw wensen staan bij Beyens Cleaning centraal, dus kunnen we altijd inspringen op onvoorziene momenten.

Hygiëne begint op de grond, met tapijtreiniging van Beyens Cleaning. Vul het contactformulier in voor meer informatie!